Období jahodových a švestkových knedlíků ze zahrádky zahájeno 😊
Na těsto obou porcí:
- 1 tvaroh
- 1 vejce
- 4 lžíce dětské krupičky
- dvě vrchovaté lžíce psyllia Dr.Popova
švestky, jahody
skořice
erythritol
máslo
Zpracujeme těsto a rychle vložíme švestky, aby těsto nestihlo ztuhnout. Vaříme 5 minut, posypeme skořicí, práškovým Erythritolem ( kdo chce cukrem) a přidáme rozpuštěné máslo.
Knedlíky s jahodami doporučujeme nebalit. Jen udělat malé, tvarohové kuličky z těsta a jahody rozmixovat a použít místo másla jako omáčku. Do pevnějšího těsta by se jahody špatně balily a čerstvé jahody jsou mnohem lahodnější a nemusíme dávat máslo.
Dobrou chuť! www.studiotana.cz



