Tvarohové knedlíky se švestkami a psylliem

Obchod |

Období jahodových a švestkových knedlíků ze zahrádky zahájeno 😊

Na těsto obou porcí:

  • 1 tvaroh
  • 1 vejce
  • 4 lžíce dětské krupičky
  • dvě vrchovaté lžíce psyllia Dr.Popova
    švestky, jahody
    skořice
    erythritol
    máslo

Zpracujeme těsto a rychle vložíme švestky, aby těsto nestihlo ztuhnout. Vaříme 5 minut, posypeme skořicí, práškovým Erythritolem ( kdo chce cukrem) a přidáme rozpuštěné máslo.

Knedlíky s jahodami doporučujeme nebalit. Jen udělat malé, tvarohové kuličky z těsta a jahody rozmixovat a použít místo másla jako omáčku. Do pevnějšího těsta by se jahody špatně balily a čerstvé jahody jsou mnohem lahodnější a nemusíme dávat máslo.

Dobrou chuť! www.studiotana.cz

Sdílet článek