Dnes se s vámi podělíme o recept na moc dobré řezy. Jsou křehké, voní máslem a se šlehačkou jsou dokonalé pro sváteční podzimní chvíle. Hodí se pro každou příležitost, jsou úžasně jednoduché a dobré👌.
Suroviny na těsto:
- 200 g hladké špaldové mouky
- 120 g másla
- 1/2 prášku do pečiva
- 1 vejce
- 1 kávová lžička práškového erythritolu nebo cukru
Náplň:
- 500 g nahrubo strouhaných jablek
- 1 vrchovatá lžíce psyllia Dr. Popova
- 1/2 lžičky mleté vanilky
Postup:
Těsto rozdělte na dvě části a vyválejte obdélníky . Do srnčího hřbetu nebo malého pekáčku vložte plát těsta, vytvořte okraje a nasypte náplň. Uzavřete druhým plátem a pečte v předehřáté troubě na 180°C do růžova asi dvacet minut.
Děkujeme Táně za recept www.studiotana.cz


