Ovesný bezlepkový perník

Obchod |

  • 200 g celozrnné ovesné mouky bez lepku
  • 200 ml mléka
  • 50 g erythritolu nebo medu
  • 3 ks jablek
  • 1 lžíce psyllia Dr.Popova
  • 1 lžíce kakaa
  • 1 lžíce skořice
  • 1 lžíce koření do perníku
  • 1 lžíce domácích povidel bez cukru
  • 1 prášek do perníku
  • 1 ks vejce

Vše smícháme dohromady a nalijeme na menší plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v předehřáté troubě na 170 °C cca 25 minut. Vychladlý perník potřeme domácí marmeládou z aronie a jablek bez cukru, překrojíme, pláty na sebe položíme a posypeme kokosem.

Dobrou chuť! Další recepty s Psylliem najdete také na stránkách www.studiotana.cz

Sdílet článek