Marmeláda z čerstvého ovoce

Obchod |

Marmeláda z čerstvého ovoce si zachovává všechny živiny, vitamíny a minerální látky.

Suroviny:

  • ovoce dle vašeho výběru, my jsme použili jahody
  • Psyllium Dr. Popova Na vaření
  • med, čekankový sirup nebo erythritol na přislazení
  • na dozdobení do poháru: chia semínka, domácí kefír a tvaroh

Postup:

Ovoce rozmixujeme, přidáme Psyllium Dr. Popova Na vaření k zahuštění, tím pádem získáme i více vlákniny. Přisladit můžeme medem, čekankovým sirupem nebo pro diabetiky doporučujeme erythritol. A máme hotovo, můžeme plnit skleničky. Takto připravenou marmeládu můžeme použít na moučníky, na chleba a nebo, jak je tomu v našem případě, do pohárů v kombinaci s chia semínky a domácím kefírem. Dozdobit můžeme tvarohem a ovocem.

Vysoký podíl vlákniny, bílkovin a minimum cukru tvoří moučník pro zdravý životní styl.

Video s postupem od Táni www.studiotana.cz

Sdílet článek