Souhlas se zpracováním osobních údajů

Informační memorandum k souhlasu se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely

Vážení zákazníci,

V tomto informačním prohlášení bychom vám rádi poskytli podrobné informace o zpracování vašich osobních údajů pro marketingové účely. Uvedené zpracování má za cíl nabídnout vám nejnovější informace o stávajících a nových produktech a poskytnout výhodné časově omezené  nabídky formou pravidelných newsletterů.

Prosíme, přečtěte si níže uvedené informace o zpracování osobních údajů a pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo připomínky, obraťte se na nás přes kontaktní formulář na našich webových stránkách.

1.       Správcem vašich osobních údajů je firma Dr. Popov s. r. o., Plzeňská 857, 348 15 Planá

2.       Zpracováváme následující kategorie vašich osobních údajů: jméno, příjmení, datum narození, adresa pobytu, IČO (v případě, že jste podnikatel), telefonní číslo a e-mailová adresa, soubory cookies, IP adresa.

3.       Osobní údaje uvedené v předchozím bodu získáváme přímo od vás, uvádíte je při nákupu a registraci v e-shopu a při registraci do Klubu Dr. Popova.

 

5.       Vaše údaje budeme zpracovávat po dobu 5 let od udělení souhlasu nebo do doby, než souhlas odvoláte. Po uplynutí této doby budou vaše osobní údaje vymazány. To neplatí v případě zpracování osobních údajů  pro účely, pro něž není vyžadován souhlas (např. kupní smlouva).

6.       Pro zpracování údajů pro potřeby marketingu mohou mít k vašim údajům přísup i další subjekty, tzv.   zpracovatelé osobních údajů, kteří poskytují služby firmě Dr. Popov s. r. o., např. externí společnosti, spravující naše systémy. S uvedenými zpracovateli máme uzavřenou smlouvu o zpracování osobních údajů a tím jsou též vázáni dodržováním striktních pravidel na ochranu osobních údajů.

7.       Při zpracování osobních údajů můžete uplatnit následující práva:

–          Právo na informace o zpracování vašich osobních údajů

–          Právo na přístup k osobním údajům

–          Právo na opravu

–          Právo na výmaz (právo být zapomenut)

–          Právo na omezení zpracování

–          Právo na přenositelnost údajů

–          Právo vznést námitku a automatizované individuální rozhodování

–          Právo podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů

8.       Souhlas se zpracováním osobních údajů je založen na principu dobrovolnosti. To znamená, že jej můžete kdykoliv odvolat. Odvolání by mělo obsahovat identifikaci toho, kdo odvolání podává a výslovně uvedené, že si nepřejet, abychom vaše osobní údaje zpracovávali. Pokud byste chtěli dostávat vybrané nabídky, uveďte, prosím, jaké.